Uitleg Pakketten

Nee, ik bied geen software-pakketten aan. Een pakket betekent: mij maandelijks inschakelen voor een vast aantal taken ten behoeve van jouw social media. Wat voor taken? Kijk snel verder!

 • Wat zit er in pakket

  LIGHT

  Instappakket, waarmee je kennis maakt met social media. Ik maak een post per week voor je om je te laten zien hoe het werkt. Kun je de rest van je posts lekker zelf maken! Verder neem ik al je webcare voor m'n rekening en stel samen met jou een strategie op. Dit pakket legt de basis voor jouw social media en valt later prima op te schalen naar een zwaarder pakket.

  Vraag aan Lees over mijn filosofie
 • Wat zit er in pakket

  SPECIAL

  Jij bent al wat verder met je social activiteiten en zoekt een gedegen partner om je te ondersteunen in content, strategie en webcare. Ik verzorg jouw social media maar vergeet niet jou mee te nemen in alles wat ik doe. Zodat jij snapt wat er gebeurt, deelneemt aan het proces en jezelf ontwikkelt wat betreft de social media mindset.

  Vraag aan Lees over mijn filosofie
 • Wat zit er in pakket

  PRO

  Playtime is over, tijd om social media serieus binnen jouw organisatie neer te zetten. Ik verzorg het leeuwedeel van jouw content en hou strak controle op niet alleen webcare maar ook de monitoring rondom jouw merk. Een gedegen strategie stelt heldere doelen, gereflecteerd in een kwartjaarlijkse, uitgebreide rapportage.

  Vraag aan Lees over mijn filosofie
 • Wat zit er in pakket

  ULTRA

  Alle registers open, geen tijd te verliezen. Samen met mij beheers jij de sociale media in jouw markt met sterke Always On content, conversaties uitlokkende webcare en monitoring waarbij je geen conversatie rondom jouw merk mist. Op de strategie wordt wekelijks gezweet, rapportages en insights geven jou maandelijks een heldere indicatie van waar je staat. Let's go!

  Vraag aan Lees over mijn filosofie
 • Wat zit er in pakket

  CAMPAGNE

  Campagne voeren, maar dan goed. Dus vanuit vertellende, hoge kwaliteit content in plaats van duw-door-de-strot advertenties. En: met slim gebruik van big data waardoor de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon belandt!

  Vraag aan LEES OVER MIJN FILOSOFIE