Social Media Beheer

Content en webcare

Prikkelend, uitnodigend en Always-on

Social media beheer is niets meer en minder dan social content (Tweets, Facebook posts, Youtube filmpjes etc, in lijn met jouw merkwaarden, die conversatie stimuleren en mensen uitnodigen tot interactie), webcare  (beantwoorden van vragen die aan jou gesteld worden op jouw social kanalen) en insights (rapportages waarmee succes kan worden gemeten).

Vraag aan

Waar bestaat Social media beheer precies uit?

Een opsomming

  • Productie van engaging Always-on content (visuals en copy) en managen contentkalender
  •  Social webcare: adequaat en uitnodigend antwoorden op klantvragen
  •  Identificeren van superpromoters / influencers en ontwikkelen van influencer-programma’s
  •  Gebruik van analytics en A/B testing om content(planning) te optimaliseren.

Social media beheer

Zo werkt het

Productie van engaging Always-on content (visuals en copy) en managen contentkalender

Always-on betekent niet zozeer dat je nooit meer mag slapen, maar veeleer een continue stroom van relevante content vanuit jouw merk, om top of mind positie bij jouw klant of gebruiker te realiseren. Hoe doe je dat zonder te irriteren en hoe voorkom je overkill? Een contentkalender is hierbij essentieel. En kennis van zaken ook.

Da’s toevallig, dat heb ik

Social webcare: adequaat en uitnodigend antwoorden op klantvragen

Expertise, gecombineerd met snelheid van antwoorden en een uitnodigende tone of voice. De combinatie hiervan is de sleutel tot succesvolle webcare. Ik graaf je in in de DNA van jouw merk, waardoor het net lijkt alsof jijzelf aan de knoppen zit.

Identificeren van superpromoters / influencers en ontwikkelen van influencer-programma’s

Het leunt tegen community management aan, maar ook dit hoort bij social media management. Want als jouw superpromoters als brand advocates voor jou gaan werken, wordt social media pas echt leuk.

Gebruik van analytics en A/B testing om content(planning) te optimaliseren.

Meten is weten, maar weten is niet alles. Data naar informatie omzetten en aan een ander kunnen overbrengen is een vak apart. Ik neem je mee in hoe jouw social media content en webcare scoort en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Ik zit op meten

Wat is het verschil tussen Social media beheer en Community management ?

Wat meer uitleg, graag

Veel mensen verwarren community management met social media management, en andersomPlaats je content en verricht je webcare op jouw social media kanalen, dan ben je nog niet bezig met community management. Wat is precies het verschil?

Ik schreef er een blog over

Waarom zou je mij jouw social media beheer laten doen?

Nou, hierom:

1. Authenticiteit 

Ik graaf me in in de DNA van jouw merk, waardoor het net lijkt alsof jijzelf aan de knoppen zit.

2. Besparing op tools 

Ik beschik over een uitgebreid arsenaal aan tools voor webcare, contentcreatie en reporting. Die hoef je dus niet meer zelf aan te schaffen, wat leidt tot honderden euro’s besparing per maand!

3. Besparing op tijd

Wel eens gehoord van de wet van de toenemende meeropbrengsten? Het komt er op neer dat, als je iets vaker doet, het sneller gaat omdat je er beter in wordt. Tijdsbesparing door uitbesteding werkt dus exponentieel!

4. Hogere kwaliteit

‘Schoenmaker, blijf bij je leest’. Laat mij doen waar ik goed in ben, dan kun jij weer fijn verder met waar jij goed in bent: ondernemen!

5. Blijvend, zelfs toenemend resultaat

Voorkom, dat na een knallende lancering de activiteit op jouw social media pagina als een plumpudding in elkaar zakt. Always-On garandeert een top of mind positie van jouw merk.

Klinkt goed. Kan ik je bellen?

Pakketten