Partners

Twee (en meer) zien, weten en kunnen meer dan een.
 • Employee advocacy queen

  Denise Pellinkhof

  'I'm not weird, i am limited edition' is Denise's motto. Zij gelooft in de kracht van mensen. In de kracht van hun verhaal. Zij houdt ervan zowel jouw company story als de personal stories te challengen en matchen. Zodat het klopt. Voor de organisatie, voor de medewerkers, voor de klant. Alles valt als vanzelf samen. Enjoy! Binnen Manoahklaasse.com verzorgt Denise employee advocacy, content marketing en personal branding.

  Contact Denise op Linkedin
  Denise Pellinkhof
 • Hands-on advertising- en campagne specialist

  Lesley-ann Schilte

  Waar houdt creativiteit op en begint techniek? Wat Lesley-Ann betreft gaan ze hand in hand en kunnen ze niet zonder elkaar. Hoe dan ook: binnen Manoahklaasse.com vervult ze een onlosmakelijke rol van advertising en campagne specialist. Snel stappen maken met campagne? Lesley-Ann heeft de know-how én ervaring om het tot een succes te maken!

  Contact Lesley-Ann op LinkedIn
 • Designer 2.0

  Seeb Bremer

  Design. Maar dan goed. Seeb is een pro die *alle* gangbare design tools beheerst en daardoor multi-inzetbaar to-the-max is. Website? Flyer? Social? Rapportage? Seeb's kundige handen smeden het sowieso tot iets moois.

  Contact Seeb op Linkedin
 • Digitale transformateur

  Misja Kloosterman

  Misja is the one to call als het om innovatie, distruptie, digitale transformatie in combinatie met social media en contentmarketing gaat. Haar sporen verdiende ze bij Hunt, Danny Mekic en Foryard. Een resultaatgedreven pro die niet slaapt voordat het perfect is.

  Contact Misja op Linkedin
 • Website specialist, CSS koning en SEO expert

  Mark Kan

  Sociale media worden steeds meer geintegreerd in de middelen-mix. Daarnaast zijn veel social media campagnes cross- of multimediaal. Vroeg of laat zullen er dus website-pagina's gebouwd moeten worden! Maar dan wel pagina's die converteren, er goed uit zien en goed gevonden worden, met een hoge usability score. Ik laat dat graag over aan Mark, oprichter van PrutsFM, (200.000 bezoekers p/m) misschien wel de leukste website van Nederland.

  Mark op LinkedIn Mark's PrutsFM
 • Website specialist, CSS koning en SEO expert

  MARK KAN

  Mark is een energieke en creatieve geest die klanten graag helpt door (responsive) webdesign, SEO en Front end development in één pakket aan te bieden. Met kennis over Wordpress, HTML, CSS, AVID montages en Photoshop hoef jij je geen zorgen te maken over de techniek, uitstraling, inhoud of gebruiksvriendelijkheid van je website. Na jaren ervaring opgedaan te hebben bij RTL Nederland en het opstarten en beheren van zijn eigen dagelijkse online magazine, weet hij wat er nodig is voor een website.

  Contact Laat Mark je bellen
 • Marjolein onderscheidt zich met haar digital heartbeat. Merken verbinden aan mensen en mensen aan merken, dat is haar dagelijkse uitdaging.

  Marjolein Denekamp

  Met sterke social content strategieën heeft zij nieuwe businessmodellen voor toonaangevende opdrachtgevers uitgevoerd. Creating tomorrow’s smart opportunities is haar drijfveer. Met een fijn gevoel voor kleine ideeën en een scherp oog voor snelle veranderingen in de digitale consumptie van doelgroepen, voert ze uit met een day-to-day ROI monitoring.

  Marjolein's LinkedIn
 • Marjolein is eigenaar van Conversation Wave en heeft gewerkt voor o.m. PNOZorg, Starbucks, Amsterdam RAI, oneMen, SOS Kinderdorpen, RIVM, NBTC Holland Marketing.

  Marjolein Denekamp

  “Bij social media gaat het niet om kanalen. Issue is hóe content en media worden ingezet om verbinding en interactie te faciliteren en te onderhouden. Relevantie en verhaallijnen zijn voor mij altijd key-drivers waarbij marketing anno nu nadrukkelijk audience driven is.”

  Meer info via contact
 • Nieuwsgierige digitale creatieveling met een realistische blik op resultaat

  Kim van Amersfoort

  Kim is altijd bezig met vernieuwing. Haar roots liggen in de video- en filmwereld, van waaruit ze 6 jaar geleden met veel enthousiasme is doorgestroomd naar de ‘online wereld’. Ze put uit uitgebreide online kennis en expertise, waarbij je kunt denken aan het bouwen van online communities en social media management, maar ook aan app ontwikkeling en online marketing. Kim is onmisbaar in veel projecten omdat ze onwijs goed kan designen en video's kan maken.

  Kim's LinkedIn Kim's The Whole Sh'bang
 • Kirsten is community building en management consultant, business coach, trainer, moderator, spreker en dagvoorzitter. Ook is ze initiatiefnemer van de vereniging Online Community Management NL (CMNL).

  Kirsten Wagenaar

  Begin 2009 startte ze als een van de eerste Community Managers van Nederland bij de Kamer van Koophandel waar ze werkte aan de ontwikkeling van de Hallo! community. Sinds 2011 adviseert ze dagelijks organisaties zoals SNS Bank, De Consumentenbond, Merck Serono, CZ, Lexis Nexis, AgentschapNL, DSM, Ministerie BZK, FloraHolland, PGGM en Schiphol Group over de implementatie van social media, online communities en de impact hiervan op social business.

  Kirsten's LinkedIn
 • Kirsten blogt regelmatig over community management voor Waves&Wires en Marketing blog Frankwatching.

  Kirsten Wagenaar

  “We hebben als mensen maar een paar dingen echt nodig en die zijn voor iedereen hetzelfde. Vanuit mijn rol als community building en management consultant houd ik de dingen daarom graag eenvoudig door bijvoorbeeld duidelijke keuzes te maken en bij een niche doelgroep te beginnen. Waar hebben die mensen nu echt behoefte aan en hoe kan het verbinden van die mensen bijdragen aan het invullen van deze behoeften? Organisaties kunnen hier vaak een mooie faciliterende rol in spelen wat waarde creëert voor zowel klant als organisatie”.

  Meer info via contact