• Wie is Manoah Klaasse

  Wie ben ik?

  Een vooruitstrevende, communicatieve creatieveling, met een sterk gevoel voor taal en lef om buiten de gebaande paden te treden.

  Kom in contact Concreet aanbod

Wie ben ik niet?

Een behoudend, rationeel, cijfermatig iemand die keurig van 9 tot 5 zijn werk precies binnen de lijntjes afhandelt.

 • Wie is Manoah Klaasse

  WAT IS MIJN FILOSOFIE?

  Als bedrijf hard roepen dat je de beste, snelste of goedkoopste bent is passé. Moderne communicatie begint met echtheid, handelen vanuit je eigen identiteit. En daaruit waarde bieden en verbinding maken met de klant.

  Check mijn cases
 • Over Manoah Klaasse

  VISIE

  Veel bedrijven en organisaties gebruiken online marketing nog steeds om ouderwets te zenden en verkopen. Echter, de komst van web 2.0 10 jaar geleden heeft een totaal nieuw communicatieparadigma gebracht, gestoeld op conversatie, interactie en transparantie.

  Meer info
  VISIE
 • Over Manoah Klaasse

  Missie

  Ik help bedrijven zich online te gedragen op een manier die succes heeft, middels slimme strategie, prikkelende content, effectieve funnelende campagnes en verhelderende rapportages.

  Check mijn LinkedIn
  Missie
 • Over Manoah Klaasse

  KERNWAARDEN

  *Menselijk *Transparant *Uitnodigend *Creatief *Prikkelend

 • Over Manoah Klaasse

  VOOR WIE IK NIET WIL WERKEN

  Mensen, bedrijven en organisaties die sterk geloven in het misbruiken van marketing om te verkopen, schreeuwen en zenden zoals ze deden op de traditionele media en niet op andere gedachten te brengen zijn. Als je niet bereid bent om nieuwe dingen uit te proberen en verder te gaan dan wat comfortabel voor je voelt, ben ik niet degene die je moet bellen.

  Check mn e-book: 'Ondernemer van het jaar 2022 worden' Contact
 • Over Manoah Klaasse

  VOOR WIE IK WEL WIL WERKEN

  Mensen, bedrijven en organisaties die bereid zijn de stap te zetten van verkopenen zenden naar conversatie, delen en interactie. Jij bent klaar om jezelf te laten zien aan je users/klanten, met hen te converseren op informele toon en je hebt de ballen om je communicatieve comfortzone te verlaten.

  Manoah, laten we samen geweldige dingen gaan doen!