Ondernemervanhetjaar2022

Ondernemer van het jaar 2022 worden

We leven in een tijd waarin ingrijpende ontwikkelingen elkaar in steeds hoger tempo opvolgen. Social media, het Nieuwe Werken, de economische crisis; het noopt ons tot continue veranderen. Voor degenen die niet alle ontwikkelingen op de voet nauwkeurig volgen kan dit wel eens lastig zijn. Hieronder (volgens ons) 7 belangrijke stappen naar sustainable ondernemen. Voor kenners gesneden koek, voor anderen helder en beknopt.

Stap 1: Verbrand je geld

Geld als ruilmiddel is volgens ons een beetje op zijn retour. Het is ook typisch iets dat hoorde bij het industrieel tijdperk; een periode waarvan we langzaam afscheid aan het nemen zijn. Bovendien gaat de huidige economie uit van een negatieve wetmatigheid: schaarste. Wat als we eens van overvloed uit zouden gaan, daar wordt iedereen toch veel blijer van? Lees dit voorbeeld maar eens.

In het (web) 2.0 tijdperk, waar transparantie, interactie, gelijkheid, eerlijkheid en samenwerken trefwoorden zijn, zou je jezelf kunnen afvragen: past het principe van geld hier nog wel in?

 

LEES VERDER OP MARKETINGFACTS.nl

Download eBook

You may also like

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.